Back to Top

Tandartspraktijk

Y. Wortel

REGLEMENT TANDARTSPRAKTIJK Y. WORTEL

 

Vestiging

De praktijk is gevestigd in Zenderpark in het gezondheidscentrum “Meridiaan”
Tiranastraat 21
3404 CJ  IJsselstein

 

Openingstijden
De openingstijden kunt u vinden op onze website www.tandartspraktijkwortel.nl.

 

Afspraken
Voor het maken van afspraken kunt u van maandag t/m donderdag bellen van 8.30 uur tot 10.30 uur en maandagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer 030-6875539, of u kunt ons een email sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Indien u de gemaakte afspraak onverhoopt niet kunt nakomen, kunt u deze tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen.

 

Periodieke controle
De periodieke controle is bedoeld om de kwaliteit van het gebit te waarborgen en onvoorziene tandheelkundige afwijkingen en/of acute pijnklachten tot een minimum te beperken. Deze controle wordt voor volwassenen uitgevoerd met een minimum frequentie van één maal per jaar en voor kinderen wordt een frequentie van twee maal per jaar aangehouden.

 

Behandeling
Controles en behandelingen gaan op afspraak en worden ingepland. Om volgens planning te kunnen werken is het van belang dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent.

 

Spoedgevallen
Voor spoedgevallen tijdens openingstijden kunt u bellen naar 030-6875589. Behandeling zal zo snel mogelijk plaatsvinden. Bij afwezigheid van de tandarts kunt u het tandartsbemiddelingsbureau bellen 030-3039750, hier wordt u geïnformeerd over de dienstdoende tandarts.

 

Weekenddienst
De weekenddienst loopt van vrijdagmorgen 8.00 uur tot maandagmorgen 8.00 uur. Op het bovengenoemde telefoonnummer van het tandartsbemiddelingsbureau wordt u geïnformeerd over de dienstdoende tandarts.

 

Declaratie en betaling
Van alle uitgevoerde behandelingen krijgt u de nota aan de balie overhandigd, die contant of per pin moet worden voldaan. De nota kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars.

                                                                                                                                                                           

November 2019